Κρεατικά


Επιλογές για κρέατα στο μπουφέ

  1. Μελιτζανάκια ψητά και τυλιχτά με κρέας μοσχαρίσιο, αρωματικά και φρέσκια ντομάτα
  2. Μοσχαράκι μπρεζέ σε φέτες με σάλτσα από κόκκινο κρασί, μουστάρδα, μέλι και μπαλσάμικο (μπρεζέ είναι το ψήσιμο σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία και για πολλές ώρες, έτσι ώστε να πετύχουμε να είναι μαλακό και να πάρει όλες τις γεύσεις των υλικών που θα το ψήσουμε)
  3. Μικρές βουκίτσες κοτόπουλου με πιπεριές πολύχρωμες, κινέζικα διάφορα λαχανικά, σόγια σος , χυμό πορτοκάλι και σουσάμι
  4. Αρνάκι γάστρας ξεψαχνισμένο με φρέσκα αρωματικά, κουκουναριά και φιστίκια Αιγίνης
  5. Αρνάκι γάστρας ψημένο με φρέσκα αρωματικά
  6. Αρνάκι γάστρας με δαμάσκηνα και καΐσια
  7. Φιλετάκια χοιρινά (ψαρονέφρι) με μέλι, θυμάρι και μανιτάρια φρέσκα σωτέ
  8. Φιλετάκια χοιρινά (ψαρονέφρι) με σάλτσα πορτοκαλιού και αμύγδαλα
  9. Φιλετάκια χοιρινά (ψαρονέφρι) με δαμάσκηνα και καΐσια σωτέ
  10. Φιλετάκια χοιρινά (ψαρονέφρι) με σάλτσα ροδιού και σπόρους από φρέσκο ρόδι
  11. Φιλετάκια χοιρινά (ψαρονέφρι) αλά κρεμ με σάλτσα περιγιάλι και πράσινο πιπέρι με μανιταρια
  12. Μπουτάκι χοιρινό ψημένο στον φούρνο με μπουκετάκι από φρέσκα μυρωδικά, χυμό πορτοκάλι και μουστάρδα ντιζόν (carving)