Ημέρα | Γεύμα |
ΠΕΜΠΤΗ 01/05/2025 | ΑΡΓΙΑ -ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ |
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02/05/2025 | Μπιφτεκάκια από μοσχαρίσιο κιμά με ρύζι βουτύρου και σαλάτα |
ΔΕΥΤΕΡΑ 05/05/2025 | Κοτομπουκίτσες από φιλέτο κότας πανέ με κους κους και σαλάτα εποχής |
ΤΡΙΤΗ 06/05/2025 | Σπαγγέτι μπολονέζ με σαλάτα εποχής |
ΤΕΤΑΡΤΗ 07/05/2025 | Χοιρινό ρολό σε φέτες με πατάτες φούρνου και σαλάτα εποχής |
ΠΕΜΠΤΗ 08/05/2025 | Ψαροκροκέτες από φιλέτο ψαριού με κοφτό μακαρονάκι και σαλάτα εποχής |
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/05/2025 | Μοσχαράκι κοκκινιστό με κριθαράκι και σαλάτα εποχής |
ΔΕΥΤΕΡΑ 12/05/2025 | Σνιτσελάκια χοιρινά με ρύζι βουτύρου και σαλάτα εποχής |
ΤΡΙΤΗ 13/05/2025 | Τρυφερά σουβλάκια κοτόπουλου με πατάτες φούρνου και σαλάτα εποχής |
ΤΕΤΑΡΤΗ 14/05/2025 | Παστίτσιο με μοσχαρίσιο κιμά, ελαφριά μπεσαμέλ και σαλάτα εποχής |
ΠΕΜΠΤΗ 15/05/2025 | Κεφτεδάκια από μοσχαρίσιο κιμά με κοφτό μακαρονάκι και σαλάτα εποχής |
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ | Κοτομπουκίτσες από φιλέτο κότας με κους κους και σαλάτα εποχής |
ΔΕΥΤΕΡΑ 19/05/2025 | Τρυφερά σουβλάκια κοτόπουλου με κοφτό μακαρονάκι και σαλάτα εποχής |
ΤΡΙΤΗ 20/05/2025 | Χοιρινό λεμονοριγανάτο με ρύζι βουτύρου και σαλάτα εποχής |
ΤΕΤΑΡΤΗ 21/05/2025 | Μπιφτεκάκια από μοσχαρίσιο κιμά με πατάτες φούρνου και σαλάτα εποχής |
ΠΕΜΠΤΗ 22/05/2025 |
Σπαγγέτι μπολονέζ με σαλάτα εποχής |
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ | Κοτορυζότο με καλαμπόκι και σαλάτα εποχής |
ΔΕΥΤΕΡΑ | Κεφτεδάκια από μοσχαρίσιο κιμά με κοφτό μακαρονάκι και σαλάτα εποχής |
ΤΡΙΤΗ 27/05/2025 | Γύρος χοιρινός [του εργαστηριού μας ] με ρύζι βουτύρου και σαλάτα εποχής |
ΤΕΤΑΡΤΗ 28/05/2025 | Ψαροκροκέτες από φιλέτο ψαριού με κοφτό μακαρονάκι και σαλάτα εποχής |
ΠΕΜΠΤΗ 29/05/2025 | Μοσχαράκι κοκκινιστό με κριθαράκι και σαλάτα εποχής |
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ | Ρολό κοτόπουλου με πατάτες φούρνου και σαλάτα εποχές |
Κατεβάστε το μενού σε pdf
Σε όλα τα γεύματα έχει υπολογιστεί ένα ατομικό ψωμάκι 30g
(Πρωτεΐνες: 2,6g, Λίπη: 0,9g, Υδατάνθρακες: 15,0g, Ενέργεια: 121,7 Kcal).
Η επιλογή των μενού, αναφορικά με τη σύσταση και τις ποσότητες,
έχει γίνει με βάση τις «Διεθνείς συστάσεις για την αναγκαία πρόσληψη θερμίδων, μακροθρεπτικών και μικροθρεπτικών στοιχείων στην
παιδική ηλικία».