Εναλλακτικό μενού (Απρίλιος 2022)


Ημέρα

ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2022

Δευτέρα

04/04

Κεφτεδάκια από μοσχαρίσισο κιμά

Ρύζι με καροτάκι τριμμένο και χρωματιστές πιπεριές

Σαλάτα εποχής

Τρίτη

05/04

Μοσχαράκι κοκκινιστό

Μακαρόνι βίδες

Σαλάτα εποχής

Τετάρτη

06/04

Τρυφερά σουβλάκια κοτόπουλου

Πατάτες τηγανιτές

Σαλάτα εποχής

Πέμπτη

07/04

 

Φιλέτο ψαριού πανέ

Κοφτό μακαρονάκι

Σαλάτα εποχής

Παρασκευή

08/04

Σπαγγέτι

Με μοσχαρίσιο κιμά και σάλτσα ντομάτας

Σαλάτα εποχής

Δευτέρα

11/04

 

Μπουκίτσες από φιλέτο στήθος κοτόπουλου πανέ

Κους-κους

Σαλάτα εποχής

Τρίτη

12/04

Μπριζολάκα χοιρινά χωρίς κόκκαλο

Ρύζι με καροτάκι τριμμένο και χρωματιστές πιπεριές

Σαλάτα εποχής

Τετάρτη

13/04

Παστίτσιο με μοσχαρίσιο κιμά και μπεσαμέλ

Σαλάτα εποχής

Πέμπτη

14/04

Μοσχαράκι κοκκινιστό

Κριθαράκι

Σαλάτα εποχής

Παρασκευή

15/04                                      

CheeseΜπέργκερ με μπιφτέκι, τσένταρ ,ντομάτα και κέτσαπ

 Πατάτες τηγανιτές

 Σαλάτα εποχής

Μ.Δευτέρα

18/04

Μπουκίτσες κοτόπουλο από φιλέτο στήθος πανέ

Πατατες τηγανιτές

Σαλάτα εποχής

Μ.Τρίτη

19/04

 

Σνιτσελάκια χοιρινά

Ρύζι βουτύρου

Σαλάτα εποχής

Μ.Τετάρτη

20/04

Φιλέτο ψαριού πανέ

Κους-κους

Σαλάτα εποχής

Μ.Πέμπτη

21/04

 

Κεφτεδάκια από μοσχαρίσιο κιμά

Ρύζι βουτύρου

Σαλάτα εποχής

Μ.Παρασκευή

22/04

  ΑΡΓΙΑ

Δευτέρα

25/04

 ΑΡΓΙΑ

Τρίτη

26/04

Μπουκίτσες κοτόπουλου από φιλέτο στήθος πανέ

Πατάτες τηγανιτές

Σαλάτα εποχής

Τετάρτη

27/04

 

Σνιτσελάκια χοιρινά

Ρύζι βουτύρου

Σαλάτα εποχής

Πέμπτη

28/04                    

Κοτόπουλο φούρνου λεμονοριγανάτο

Με πατάτες φούρνου

Σαλάτα εποχής

Παρασκευή 

29/04           

γεμιστές ντομάτες και πιπεριές με κιμά –ρύζι και αρωματικά

τυρί φέτα

Κατεβάστε το μενού σε pdf

Σε όλα τα γεύματα έχει υπολογιστεί ένα ατομικό ψωμάκι 30g
(Πρωτεΐνες: 2,6g, Λίπη: 0,9g, Υδατάνθρακες: 15,0g, Ενέργεια: 121,7 Kcal).

Η επιλογή των μενού, αναφορικά με τη σύσταση και τις ποσότητες,
έχει γίνει με βάση τις «Διεθνείς συστάσεις για την αναγκαία πρόσληψη θερμίδων, μακροθρεπτικών και μικροθρεπτικών στοιχείων στην
παιδική ηλικία».