Ορεκτικά τα οποία γίνονται περαστά από τους σερβιτόρους…
- Φετάκια σολομού με φιλαδέλφια και μπρικ πάνω σε στρόγγυλα μαύρα ή άσπρα ψωμάκια
- Πιττάκια μικρά με καπνιστό σολομό και κρέμα τυριού με αρωματικά (φλόγιστρο – έδεσμα ζεστό)
- Ντοματίνια γεμιστά με κρέμα τυριού και αρωματικά
- Ντοματίνια γεμιστά με μαϊντανοσαλάτα (ταμπουλέ)
- Μυζηθροπιτάκια αρωματισμένα με δυόσμο
- Ταρτάκια μίνι με κοκτέιλ σος και γαρίδα βρασμένη και μαριναρισμένη
- Μικρά τετράγωνα θηκάκια από φύλλο κρούστας με μπαλάκι τυριών τυλιγμένο στο αμύγδαλο, καρύδι, άνηθο, μαύρο πιπέρι, μαϊντανό
- Γαρίδα τυλιχτή με κανταΐφι και σος γλυκόξινη