Finger foods


Ορεκτικά τα οποία γίνονται περαστά από τους σερβιτόρους…

  1. Φετάκια σολομού με φιλαδέλφια και μπρικ πάνω σε στρόγγυλα μαύρα ή άσπρα ψωμάκια
  2. Πιττάκια μικρά με καπνιστό σολομό και κρέμα τυριού με αρωματικά (φλόγιστρο – έδεσμα ζεστό)
  3. Ντοματίνια γεμιστά με κρέμα τυριού και αρωματικά
  4. Ντοματίνια γεμιστά με μαϊντανοσαλάτα (ταμπουλέ)
  5. Μυζηθροπιτάκια αρωματισμένα με δυόσμο
  6. Ταρτάκια μίνι με κοκτέιλ σος και γαρίδα βρασμένη και μαριναρισμένη
  7. Μικρά τετράγωνα θηκάκια από φύλλο κρούστας με μπαλάκι τυριών τυλιγμένο στο αμύγδαλο, καρύδι, άνηθο, μαύρο πιπέρι, μαϊντανό
  8. Γαρίδα τυλιχτή με κανταΐφι και σος γλυκόξινη